Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reizen op maat naar Japan

Home » Reizen op maat » Japan

Wij gaven het al aan, de Ying Ying Travel-aanpak is verschillend van land tot land. Bij het reisconcept Japan op maat reis je altijd onder begeleiding van onze Nederlandstalige Ying Ying Travel-gids. In Japan werken wij niet met tientallen lokale gidsen zoals dat bijvoorbeeld in China voor onze individuele arrangementen wel het geval is. Wij zijn wel van mening dat Japan niet gewoon meer dan het bekijken waard is. Enig begrip van het land en zijn volk komt er pas echt met onze begeleiding en uitgebreide toelichtingen over de meest diverse aspecten. De arrangementen Japan op maat worden over het algemeen uitgevoerd met families of groepen bestaande uit 10 tot 18 deelnemers. Ying Ying Travel maakt geen individuele reisarrangementen Japan op maat uitwerkt voor enkele mensen, tenzij het om een kleine extentie bij een begeleide groepsreis gaat. 

 

Maak een keuze uit één van deze formules:

 

Formule 1: Met je eigen gezelschap inschrijven op een reeds door Ying Ying Travel ingeplande begeleide groepsreis. Dan wordt dat je eigen reis op maat.

Dat kan op voorwaarde dat er voor die reis nog geen andere aanmeldingen zijn. Tijdig erbij zijn dus! De bij begeleide groepsreis vermelde prijs is op basis van 14 deelnemers. Als dit je reis op maat wordt, hangt de prijs per deelnemer dus uiteraard samen met het werkelijk aantal deelnemers in jouw groepje. Vanaf 10 deelnemers zit je al behoorlijk goed. Dit is het vereiste minimum aantal deelnemers voor deze formule. Kleine aanpassingen die geheel tegemoetkomen aan de wensen van je groep, zijn mogelijk.

 

Formule 2: Een afzonderlijk programma voor je eigen groep met zelfgekozen reisperiode

Wil je voor je eigen groep een afzonderlijk programma laten ontwerpen met bv. een andere lengte of inhoud dan één van onze begeleide groepsreizen? We werken graag volgens je specifieke wensen en leggen dan een ontwerp voor. Onze terreinkennis is uiterst compleet en we kunnen ook een reis voor je samenstellen binnen specifieke interessegebieden.

 

Formule 3: Een uitbreiding voor of na een begeleide groepsreis

Voor of na elke begeleide groepsreis die Ying Ying Travel aanbiedt, kan een uitbreiding georganiseerd worden. Dat is steeds met een Ying Ying Travel-gids. Onze gidsen hebben een uiterst uitgebreide terreinkennis van absoluut alle streken van Japan, gaande van het noordelijkste puntje van Hokkaido en de andere hoofdeilanden, tot Okinawa. Wens je voor of na een groepsreis nog een kort individueel verblijf, zoals bv. enkele extra dagen Tokio of Kyōto? Dan regelt Ying Ying Travel je verblijf met alle gewenste boekingen. Je kiest in dit geval of je een gids wenst of niet.

 

Wat moet je verder nog weten?

  1. In alle formules adviseren we een maximum aantal deelnemers van 18.
  2. Onze Nederlandstalige gidsen kennen steeds ook Japans.
  3. In verband met de jaarplanning bij Ying Ying Travel, is het wel belangrijk flink vooruit te plannen. Een dergelijke uitbreiding kan met een kleiner aantal mensen dan bij het groepsgedeelte.

Meer info? Vul onderstaand formulier in!