Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reizen op maat naar Mongolië

Home » Reizen op maat » Mongolië

Wij gaven het al aan, de Ying Ying Travel-aanpak is verschillend van land tot land. Bij het reisconcept Mongolië op maat reis je altijd onder begeleiding van een plaatselijke Ying Ying Travel-gids en bestuurder. Onze gidsen spreken Engels.  Handig is dat je al een begeleide reis kunt doen vanaf 2 personen. Informeer zeker ook naar onze uitzonderlijk mooie huwelijksreizen Mongolië! Ook extensies voorafgaand of na groepsreizen zijn mogelijk. Vergeet verder niet dat Mongolië in zijn korte zomer heel wat andere zaken te bieden heeft dan in de lange maar zeer droge winter.

 

Maak een keuze uit één van deze formules:

 

Formule 1: Met je eigen gezelschap inschrijven op een reeds door Ying Ying Travel ingeplande begeleide groepsreis. Dan wordt dat je eigen reis op maat.

Dat kan op voorwaarde dat er voor die reis nog geen andere aanmeldingen zijn. Tijdig erbij zijn dus! De bij begeleide groepsreis vermelde prijs is op basis van 12 deelnemers of meer. Als dit je reis op maat wordt, hangt de prijs per deelnemer dus uiteraard samen met het werkelijk aantal deelnemers in jouw groepje. Vanaf 8 deelnemers zit je al behoorlijk goed. Dit is het vereiste minimum aantal deelnemers voor deze formule. Kleine aanpassingen die geheel tegemoetkomen aan de wensen van je groep, zijn mogelijk.

 

Formule 2: Een afzonderlijk programma voor je eigen groep met zelfgekozen reisperiode

Wil je voor je eigen groep een afzonderlijk programma laten ontwerpen met bv. een andere lengte of inhoud dan één van onze begeleide groepsreizen? We werken graag volgens je specifieke wensen en leggen dan een ontwerp voor. Onze terreinkennis is uiterst compleet en we kunnen ook een reis voor je samenstellen binnen specifieke interessegebieden.

 

Formule 3: Een uitbreiding voor of na een begeleide groepsreis

Voor of na elke begeleide groepsreis die Ying Ying Travel aanbiedt, kan een uitbreiding georganiseerd worden. In Mongolië is dat steeds met een Ying Ying Travel-gids en bestuurder behalve in Ulaanbaatar zelf. Onze gidsen hebben een uiterst uitgebreide terreinkennis van absoluut alle streken van Mongolië inclusief de Gobi-woestijn en West Mongolië. Voor of na de meeste groepsreizen in Mongolië kun je bv. kiezen voor nog een kort individueel verblijf, zoals bv. enkele extra dagen ergens in China, Japan of elders. Dan regelt Ying Ying Travel je verblijf met alle gewenste boekingen. Je kiest in dit geval of je een gids wenst of niet.

 

Formule 4: Themareis rond een bepaald onderwerp of een activiteit

Je eigen gezelschap is een groep lange-afstandslopers, of archeologen, geologen, antropologen, paardenliefhebbers, ijsvissers, motorrijders, vogelspotters, mountainbikers, of wat ook? Dan maakt Ying Ying Travel een speciaal programma dat daaraan tegemoet komt. Informeer naar onze Welness Health Tour Mongolië, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar totale ontspanning van lichaam, geest en natuurlijke genezing.

 

Formule 5: Volledig individuele rondreis Mongolië op maat

In dit geval voer je geen enkel onderdeel van je rondreis uit in groepsverband. Opdat Ying Ying Travel van bij aanvang gericht voor jou een individuele rondreis op maat zou kunnen uitwerken, is het belangrijk dat je eerst de vele mogelijkheden binnen Mongolië nagaat. Deze website biedt alvast heel wat informatie. Neem onze groepsreizen Mongolië en de vele blogs een keer door. Noteer welke plekken en bezienswaardigheden je absoluut in je programma opgenomen wil zien. Ying Ying Travel heeft de ervaring en expertise om de door jou gekozen bouwstenen tot één mooi geheel te kneden en op de juiste manier aan elkaar te verbinden. Ying Ying Travel zorgt ervoor dat reistechnisch het plaatje klopt, dat de rondreis volledig op jouw wensen afgestemd is en past binnen jouw budget. Informeer naar onze huwelijksreizen Mongolië, dan ben je pas origineel!

 

Wat moet je verder nog weten?

In verband met de jaarplanning bij Ying Ying Travel, is het wel belangrijk flink vooruit te plannen.

 

Meer info? Vul onderstaand formulier in!